Prijzen

We hebben besloten van het wat kalmer aan te doen, vandaar dat we vanaf 2019 onze manier van werken gaan veranderen.
Vanaf 2019 geven we geen ontbijt meer. Het ontbijt kunnen jullie zelf klaar maken in de buitenkeuken onder het terras. Onze buitenkeuken met eetkamer en salonnetje zal volledig aangepast worden voor al uw keuken activiteiten en indien nodig kan het door glazen schuiframen volledig gesloten worden. Ook verwarming zal mogelijk zijn.  De prijzen zijn aangepast, zie in de rubriek: "Prijzen". We gaan ook niet meer dan 4 personen tegelijk aannemen (uitzonderingen zijn mogelijk), dit voor de privacy en de rust van iedereen te garanderen.
Hopelijk zijn jullie tevreden met deze veranderingen. We blijven in ieder geval alles doen om jullie een super geslaagde vakantie te bieden.

buitenkeuken

buitenkeuken

buitenkeuken

buitenkeuken

Kamer n°1

De Zonnebloem kamer: >>>> Is kamer n° 1: >> een 2 persoonskamer. Volledig privé met douche, wc en lavabo. 70 euro per overnachting zonder ontbijt.

nieuwe kamer.jpg

Badkamer nieuwe kamer.jpg

Kamer n°2

De Lavendel kamer: >>>>> Is kamer n° 2: >> dezelfde als kamer n°1 met dezelfde prijs.  

2de kamer nr2.jpg

Kamer n°3

De Klaprooskamer: >>>  is kamer n°3: >> kan samen met kamer n°2 verhuurd worden als familiekamer.   >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>      Kamer n°2 en kamer n°3:  kunnen als familiekamers verhuurd worden.

De prijzen zijn dan de volgende zonder ontbijt:  >>>>

4 personen in twee kamers = 130 euro per overnachting <<>>

3 personen in twee kamers = 125 euro per overnachting <<>>

2 personen in twee kamers = 120 euro per overnachting <<>>

1 of 2 personen in één kamer = 70 euro per overnachting <<>>

"Algemene voorwaarden":

Aankomst na 16 uur en vertrek rond 10 uur. Reservaties zijn mogelijk vanaf 4 overnachtingen. Verblijf van 1, 2 of 3 nachten is mogelijk , mits betaling van een supplement van 10 euro per overnachting op de aangegeven prijzen. Handdoeken voor buiten (voor op de ligzetels en aan ‘t zwembad) zijn niet voorzien, indien mogelijk zelf meebrengen. Ontbijt is niet inbegrepen maar de koffiemachine, waterkoker, ijskast, microgolfoven, gasvuur enz... mag door iedereen gebruikt worden in onze buitenkeuken en zithoek die aangepast is en gezellig. Een gemeentetaks van 0,60 euro per persoon per overnachting wordt aangerekend het is een prijs vastgesteld door de toeristische dienst van de gemeente. Het zwembad, de keuken, zetels, stoelen ... en al de overige infrastruktuur mag enkel gebruikt worden door de bij ons logerende gasten.

  • Nederlands
  • Français