Prijzen 2019

Kamer n°1

De Zonnebloem kamer: >>>> Is kamer n° 1: >> een 2 persoonskamer. Volledig privé met douche, wc en lavabo. 68 euro per overnachting zonder ontbijt.

nieuwe kamer.jpg

Badkamer nieuwe kamer.jpg

Kamer n°2

De Lavendel kamer: >>>>> Is kamer n° 2: >> dezelfde als kamer n°1 met dezelfde prijs.  

2de kamer nr2.jpg

Kamer n°3

De Klaprooskamer: >>>  is kamer n°3: >> kan samen met kamer n°2 verhuurd worden als familiekamer.   >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>      Kamer n°2 en kamer n°3:  kunnen als familiekamers verhuurd worden.

De prijzen zijn dan de volgende zonder ontbijt:  >>>>

4 personen in twee kamers = 122 euro per overnachting <<>>

3 personen in twee kamers = 1117 euro per overnachting <<>>

2 personen in twee kamers = 112 euro per overnachting <<>>

1 of 2 personen in één kamer = 68 euro per overnachting <<>>

"Algemene voorwaarden":

Aankomst na 16 uur en vertrek na ‘t ontbijt rond 10 uur. Reservaties zijn mogelijk vanaf 4 overnachtingen. Verblijf van 1, 2 of 3 nachten is mogelijk , mits betaling van een supplement van 10 euro per overnachting op de aangegeven prijzen. Handdoeken voor buiten (voor op de ligzetels en aan ‘t zwembad) zijn niet voorzien, indien mogelijk zelf meebrengen. Ontbijt is niet inbegrepen maar de koffiemachine, waterkoker, ijskast, microgolfoven enz... mag door iedereen gebruikt worden in onze buitenkeuken en zithoek die aangepast is en gezellig. Een gemeentetaks van 0,60 euro per persoon per overnachting wordt aangerekend het is een prijs vastgesteld door de toeristische dienst van de gemeente. Het zwembad, de keuken, zetels, stoelen ... en al de overige infrastruktuur mag enkel gebruikt worden door de bij ons logerende gasten.    
Rekeningnummer: Les amis de Jacqueline
IBAN nummer: BE31 7310 1548 9255
BIC nummer : KREDBEBB
Reservatievoorschot: 80 euro per kamer. >>>>  Slechts na ontvangst van het voorschot is de reservatie definitief en krijg je een bevestiging per mail.

  • Nederlands
  • Français